İçeriğe geç

Masterchef Ana Kadroya 2 Kim Girdi 2024

MasterChef 16 Ağustos 2024 ana kadroya kim girdi?

İlk turu başarıyla tamamlayan yarışmacılardan ikinci turda “Tom Yum Goong”u seslendirmeleri istendi. En iyi yemeği hazırlayarak ana kadroya katılmaya hak kazanan isim Şirin oldu.

MasterChef ana kadroya 3 kim girdi?

İkinci tur değerlendirmesinde ise en başarılı performansı gösteren yarışmacılar Akın ve Bera oldu. Şeflerin detaylı değerlendirmesi sonucunda Masterchef 2024 yedeklerinden ana takıma girecek üçüncü isim olarak Akın Kızıltaş seçildi.

MasterChef ana kadrosu kaç kişi 2024?

MasterChef 2024 yarışmasının ana takımı için geri sayım başladı! Toplam 4 grupta şeflerin karşısına çıkan adaylar, lezzetli yemekleriyle sıra dışı performanslar sergiledi. Ana takım için ilk üç gruptan seçilen 15 isim kesinleşti ve sıra dördüncü takıma geldi.

MasterChef yedeklerden ilk kim girdi?

Rezerveye dahil edilen birinci grubun katılımcıları Bera, Huriye ve Bartu’dur. İkinci gruptan seçilen isimler Yudum ve Şirin’dir. Üçüncü gruptan ise Erim, Ensar ve Zübeyde yedek olarak seçilmiştir.

15 Ağustos 2024 MasterChef kim potaya girdi?

Böylelikle MasterChef’te bu haftanın eleme adayları Kerem, Kaan, Deniz, Emre, Ezgi ve Zeynep olarak belirlendi.

16 Ağustos yedeklerden kim girdi?

MASTERCHEF ANA KADROSU’NA 16 AĞUSTOS’TA KİM KATILDI? MasterChef Türkiye’de 16 Ağustos Cuma günü yedeklerden ana kadroya katılan isim Şirin oldu.

MasterChef 2024 yedek kim?

USTA AŞÇI YEDEK KATILIMCILARI Bera, Huriye, Bartu, Yudum, Erim, Ensar, Sercan, Beyzanur, Adel, Enes, Akın, Şeyhmus.

24 Ağustos MasterChef potaya kim girdi?

Bireysel dokunulmazlık maçına çıkan kırmızı takımdan dokunulmazlığı kazanan isim Emre oldu. Emre, haftanın üçüncü eleme adayı olarak Zübeyde’yi eleme potasına gönderdi. Oylama yapıldığında Çağlar dördüncü eleme adayı olarak potaya girdi.

MasterChef kim elendi 25 Ağustos 2024?

Ümmühan, 25 Ağustos Pazar günü yapılan eleme maçında yarışmaya veda eden isim oldu.

31 Temmuz 2024 MasterChef’i kim kazandı?

Gecenin sonunda rakiplerinden daha başarılı yemek yapan Emre oldu. Böylece Emre birinci olarak MasterChef Türkiye 2024’ün 17. yarışmacısı olarak seçildi.

MasterChef yarışmacıları kaç TL alıyor?

MasterChef yarışmacıları bölüm başına 20.000 TL kazanıyor. Bu yarışmaların kazananları genellikle 25.000 liralık bir ödül almaya hak kazanıyor, ancak bazı yarışmacıların diğerlerinden daha fazla aldığı ortaya çıktı.

MasterChef 2024 Kerem kimdir?

11 Temmuz 1992’de İstanbul’da doğan Kerem, şu anda New York’ta yaşıyor. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Mekatronik, Robotik ve Otomasyon Mühendisliği bölümünde tamamladı ve 2015 yılında mezun oldu.

MasterChef Zubeyde kimin yerine geldi?

Dün MasterChef’e veda eden Serhat’ın yerine Zübeyde ana kadroda yarışmaya devam edecek.

MasterChef Bera yedeklere girdi mi?

MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosuna yedekler yavaş yavaş katılıyor. Yedeklerden ilk olarak Zübey, ikinci haftada ise Şirin aramıza katıldı. Son üç yedek isim ise Akin, Erim ve Bera olarak açıklandı.

MasterChef yedeklerden kim girdi Zubeyde?

Yedeklerden sıyrılıp bu sezon ana kadroya katılan ilk isim Zübeyde Yaşlak oldu. İstanbul Beylikdüzü’nden yarışan 41 yaşındaki Zübeyde Yaşlak, seyircilerin ve jürinin dikkatini çekmeyi başardı.

MasterChef Ağustos 2024’i kim kazandı?

Gecenin sonunda bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Onur oldu.

MasterChef 17 Ağustos’ta kim potaya gitti?

Haftalık dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasından bir isim yarışmaya veda ediyor. Bu hafta şu ana kadar oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından Kerem, Kaan, Deniz, Emre, Ezgi ve Zeynep aday oldu.

MasterChef ana kadroya kaç kişi girecek?

MasterChef’in ana kadrosu 18 kişiden oluşacak.

MasterChef 2024 yedek kim?

USTA AŞÇI YEDEK KATILIMCILARI Bera, Huriye, Bartu, Yudum, Erim, Ensar, Sercan, Beyzanur, Adel, Enes, Akın, Şeyhmus.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir