İçeriğe geç

Thy Lounge Ücreti Ne Kadar

THY lounge kaç lira?

Türk Hava Yolları Özel Yolcu Salonu Fiyatları 2022-2023 (THY Lounge)LOUNGE ÜCRETLERİYURTİÇİ ÖZEL YOLCU LOUNGE’LARIKartsız yolcu245 TL195 TLKurumsal Kulüp Kartı115 TLLite/Elite Plus/PLM/SAG KartÜCRETSİZSahip Yolcu2 satır daha

THY lounge kimlere ücretsiz?

Turkish Airlines Lounge Miles&Smiles’dan uluslararası uçuşlarda, ekonomi sınıfı uçak biletinde ve Miles&Smiles Elite, Miles&Smiles Elite Plus, Star Alliance Gold (SAG) veya Corporate Club kartına sahip yolcular faydalanabiliyor.

THY lounge a nasil girilir?

THY Jeep Lounge’a Türk Hava Yolları (THY), Elite ve Elite Plus kart sahibi yolcular bir misafir veya aile üyeleriyle (eş ve çocuklar) giriş yapabilirken, Star Alliance Gold Kart sahibi yolcular ise bir misafirle İstanbul Lounge’a giriş yapabilir. Business Class’ta seyahat eden yolcular lounge’a ücretsiz girebilir.

Istanbul Havalimanı lounge hangi kartlar ücretsiz?

Lounge’a giriş yapabilmek için Lounge Key resepsiyonunda görevli kişiye TEB Private World Elite veya Infinite kartınızı göstermeniz yeterli olacaktır.

Ücretsiz lounge nasıl kullanılır?

Müşteri, ücretsiz satın alma işleminden sonra verilen QR kodunu veya kodun altındaki numarayı lounge personeline göstererek kayıt yaptırabilir. Kampanya kapsamında her müşteri yılda 5 ücretsiz giriş hakkına sahiptir. Müşterinin ücretsiz giriş hakları, kampanyayı ilk kullandığı tarihten itibaren bir yıl uzatılır.

Lounge paralı mı?

Lounge, özel koşullar altında girilebilen bir alandır ve dilimize İngilizceden girmiş bir kelimedir. Çoğunlukla konaklama, eğlence ve havacılık sektörlerinde gördüğümüz lounge hizmetleri, standart bekleme salonlarından çok daha konforlu yerlerdir. Buraya girmek için sadece ekstra ücret ödersiniz.

Havaalanında lounge hizmeti nasıl alınır?

Havaalanı lounge hizmetleri uluslararası ve iç hatlar terminallerinde bulunabilir. Lounge alanları genellikle giderek daha sessiz bölgelerde yer alır. Lounge hizmetlerinden yararlanmak isterseniz, havaalanı bilgi masasına danışabilir veya havaalanı haritasını kullanarak konumu bulabilirsiniz.

THY lounge kac saat?

3 saat* (Lounge hizmeti satın almanız durumunda kullanım süreniz uçuşunuzdan 2 saat önce başlar.

THY lounge da alkol var mı?

THY Lounge Business Bu alan sadece uluslararası uçuşlarda bulunan kişiler tarafından kullanılabilir. Buradaki seçenekler şu şekildedir: TV, gazete, dergi. Bar, alkollü ve alkolsüz içecekler.

VIP kapısından kimler yararlanabilir?

VIP salonunu kullanan yolcular genellikle üst düzey devlet adamlarıdır. Bunlar: Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar ve Milletvekilleridir. Bu kişiler dışında VIP salonlarını kullanan VIP yolcular Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı tarafından belirlenir.

CIP ve VIP ne demek?

Genellikle politikacılar ve bürokratlar VIP salonlarında ağırlanırken, iş adamları ve sanatçılar gibi yolcular CIP salonlarında ağırlanır. Bir VIP yolcunun pozisyonu veya görevi nedeniyle ağırlanması için CIP salonu ek ücret karşılığında mevcuttur.

THY Elite nasıl olunur?

3. Bu üyelik seviyesine geçmek isteyen Miles&Smiles Elite Miles&Smiles Classic Plus üyelerinin son 12 ayda 40.000 statü mili toplamaları gerekmektedir. Bu üyelik seviyesindeki yolcular, iç hat ve dış hat uçuşlarında bir aile üyesi veya misafirleriyle birlikte lounge hizmetinden yararlanabilirler.

Istanbul Havalimanı lounge kaç para?

Yurtiçi Özel Yolcu Salonlarıİstanbul HavalimanıAntalya Havalimanı, Adnan Menderes HavalimanıKlasik Kart Sahibi Yolcu1350 TL1200 TLKlasik Plus Kart Sahibi YolcuÜcretsizElite / Elite Plus / Corporate Club* / PLM / SAG Kart SahibiYolcuÜcretsiz

THY lounge hangi kartlar geçerli?

Miles&Smiles Privé ve Miles&Smiles Private Banking kredi kartlarınız ile ek bir karta ihtiyaç duymadan, havayoluna veya bilet sınıfına bakılmaksızın, anlaşmalı havalimanı lounge hizmetlerinden iş ve özel seyahatlerinizde faydalanabilirsiniz.

Sabiha Gökçen lounge kaç TL?

Güncel hizmet bedelleri Yurtiçi Lounge için 25 avro (KDV dahil) ve Uluslararası Lounge için 30 avrodur (KDV dahil). Tüm Paraf Bireysel ve Paraf Ticari kart sahipleri ile Parafly kart sahipleri bu fiyatlarda %35 indirimden faydalanabilirler.

Iga lounge kaç TL?

Kampanya katılım şifrenizi HOPI uygulamasından indirebilirsiniz. Aldığınız şifreyi İGA Yurtiçi Lounge’daki görevliye ibraz ederek özel fiyattan faydalanabilirsiniz. İGA Yurtiçi Lounge’a giriş ücreti 1200 TL olup kampanya kapsamında 840 TL’den satışa sunulacaktır.

Primeclass Lounge kaç TL?

İç hatlar gidiş katına ikinci güvenlik kontrol noktasından sonra 109 ve 110 numaralı kapılar arasında merdiven veya asansörle ulaşılabilir. Bireysel giriş ücreti: KDV dahil 45 €. Kullanım 3 saatle sınırlıdır. 0-2 yaş arası çocuklar ücretsiz girebilir.

THY Elit kart için kaç mil gerekli?

[2] Klasik üyelerimizin statülerini yükseltmeleri için son 5.000 mil; Klasik Plus üyelerimizin statülerini korumak için son 5.000 mil ve statülerini iyileştirmek için son 10.000 mil; Elit üyelerimizin statülerini korumak ve güncellemek için son 10.000 mil; Elit Plus üyelerimizin statülerini korumak için son 10 dakikaları var.

Cip ücreti ne kadar?

Türk Hava Yolları (THY), özel yolcu salonlarının kullanım ücretlerine zam yaptı. 5 Haziran’da yürürlüğe giren zamlarla birlikte İstanbul Havalimanı’nın özel yolcu salonuna (CIP) iç hat uçuşlarında giriş ücreti 425 Türk Lirası oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir